Vrijednosti

Sirovine

Krompir iz kontrolisanog uzgoja

Najbolji krompir dobijamo od dobavljača s kojima dugo zajedno radimo. U našem slučaju ta saradnja s našim uzgajivačima krompira traje još od 1998 i za rezultat ima najbolji kvalitet krompira po svim kriterijima, počev od sjemena preko zemljišta pa sve do žetve. Redovne kontrole zemljišta i krompira imaju za rezultat najbolji kvalitet.

Palmino ulje čips čini posebno hrskavim

Za proizvodnju Vašeg omiljenog čipsa upotrebljavamo isključivo mast na biljnoj osnovi. U našem slučaju u proizvodnji koristimo visokovrijedno palmino ulje.

Bez genetskog inžinjeringa

U našoj proizvodnjih ne koristimo genetski modifikovane sastojke. Ovo nam je izutzetno važno zbog naših potrošača i zbog toga vršimo provjere u cijelom lancu proizvodnje. Samo na taj način možemo biti 100% sigurni.


Proizvodnja

Za visoku kvalitetu se treba izboriti. 

Svjesni smo činjenice da najbolji kvalitet nikada ne dolazi sam od sebe i zbog toga  konsenkventno radimo na njegovom poboljšanju. Da bi naši proizvodi bili sigurni za Vas i da bi Vas oduševili predani smo dostizanju najviših standarda i pridržavanju strogih propisa. Naš cjelokupni proizvodni proces podliježe redovnim kontrolama kvaliteta od strane eksternih institucija. 

Mi za Vas proizvodimo kvalitet koji ima svoje pečate. Naša fabrika je certificirana prema ISO 2001:2015 i ISO 14001:2015 standardima. Također posjedujemo i FSSC certifikat FSSC 22000 koji pokazuje da naša kompanija posjeduje robusni sistem za upravljanje bezbijednošću hrane koji ispunjava zahtjeve naših kupaca i potrošača. 

Strogih principa držimo se i kada su u pitanja čovjekova okolina i priroda. Trudimo se da se prema prirodi odnosimo na način da štedimo njene resurse i to kroz sve faze proizvodnog  procesa od razvoja proizvoda do transporta.  To postižemo na način da koristimo materijale koji imaju veliku mogućnost za reciklažu, izbjegavamo suvišni materijale za pakovanje proizvoda i efikasno koristimo energiju. Zadovoljni smo kada se rezultati ovakvog našeg načina rada vide.


Alergeni

Alergični ste?

U tom slučaju molimo Vas da se  informišite i saznate zbog čega se ne trebate brinuti kada su naši proizvodi u pitanju.

Alergični ste na određene vrste hrane? Kada su naši proizvodi u pitanju to nije problem! Mi se trudimo da sve relevantne alergene prepoznamo i izostavimo tamo gdje je to moguće. Ukoliko to zbog samog proizvodnog procesa nije moguće informacije o alergenima u našim proizvodima obilježavamao i ističemo na samim pakovanjima u skladu sa zakonskim propisima.